Skoči na vsebino »
arhiv
 • Foto: Tamino Petelinšek/STA

  Premier Cerar na uvodnem dogodku projekta "Skupaj smo večji"

  28.03.2017 -

  Predsednik vlade Miro Cerar se je skupaj z ministrico za izobraževanje, znanost in šport Majo Makovec Brenčič udeležil uvodnega dogodka projekta »Skupaj smo večji« na Osnovni šoli Brezovica. Cilj projekta je, da bi otroci in mladostniki iz Slovenije do maja 2017 ustvarili največjo sestavljeno risbo na svetu, ki jo bodo nato prijavili za vpis v Guinnessovo knjigo rekordov.

  več
 • Foto: Daniel Novakovič/STA

  Premier Cerar s poljskim predsednikom Dudo o gospodarskem sodelovanju in prihodnosti EU

  27.03.2017 -

  Predsednik vlade Miro Cerar je danes v okviru uradnega obiska v Sloveniji sprejel poljskega predsednika Andrzeja Dudo. Pogovarjala sta se predvsem o krepitvi gospodarskega sodelovanja med državama in prihodnosti EU.

  več
 • Foto: Nebojša Tejić/STA

  Slovenski in švedski premier o krepitvi gospodarskega sodelovanja in evropskih temah

  27.03.2017 -

  Predsednik vlade Miro Cerar je na delovnem obisku v Sloveniji gostil predsednika Vlade Kraljevine Švedske Stefana Löfvena. Obisk, ki se je začel z včerajšnjim obiskom Bleda, se je nadaljeval z današnjimi pogovori in zaključil s sproščenim sprehodom po Ljubljani.

  več
arhiv


Uspešna SlovenijaIzpostavljeno


Odgovor vlade na interpelacijo

Interpelacija je neutemeljena in na več mestih izpostavlja podatke, ki ne držijo. Vlada je odločena, da do zaključka mandata stori še več premikov na bolje.

Proračun 2017

Več sredstev namenjamo ključnim prioritetam: varnost, infrastruktura, znanost, zaposlovanje in zdravje.

Davčno prestrukturiranje

Osnovni namen ukrepov je pravičnejša porazdelitev davčnega bremena in znižanje davčne obremenitve dohodkov iz dela, tako da bo slovensko gospodarstvo lahko ustvarjalo še več delovnih mest z višjo dodano vrednostjo.


Obletnica