Skoči na vsebino »
arhiv
 • Foto: Nebojša Tejić/STA

  Predsednik vlade skakalce pospremil v Planico

  22.03.2017 -

  Predsednik vlade Miro Cerar se je danes na delu poti v Planico na vlaku pridružil slovenski reprezentanci v smučarskih skokih. Pred športnim praznikom v dolini pod Poncami je tekmovalcem zaželel srečo, in se z njimi pogovarjal tako o aktualni kot tudi o prihajajoči olimpijski sezoni. Predsednik vlade bo v nedeljo, 26. marca z obiskom tekme v smučarskih skokih tudi osebno podprl naše "orle".

  več
 • Vir: KPV

  Predsednik vlade sprejel komisarja za človekove pravice Sveta Evrope

  21.03.2017 -

  Predsednik Vlade Republike Slovenije dr. Miro Cerar je na pogovoru sprejel komisarja za človekove pravice Sveta Evrope Nilsa Muižnieksa, ki se mudi na delovnem obisku v Sloveniji z namenom odprtega in konstruktivnega dialoga s predstavniki vlade, drugih državnih institucij ter civilno družbo.

  več
 • Foto: Nebojša Tejić/STA

  S predajo obalne ceste ljudem idejo o zeleni Sloveniji res živimo!

  20.03.2017 -

  Predsednik vlade Miro Cerar se je udeležil slovesnosti ob zaprtju obalne ceste med Izolo in Koprom, s katero je bila cesta simbolno predana ljudem. »Gre za dober primer sodelovanja med vlado in lokalno skupnostjo,« je poudaril premier in izrazil veselje, da se omogoča razvoj v korist ljudi, trajnostnega razvoja in tudi v korist turizma.

  več
 • Foto: Tamino Petelinšek/STA

  Premier Cerar odgovarjal na poslanska vprašanja

  20.03.2017 -

  Predsednik vlade Miro Cerar je v okviru marčevske redne seje DZ odgovarjal na poslanska vprašanja, med drugim o kadrovanju v državnih podjetjih ter stanju na področju ilegalnih migracij.

arhiv


Uspešna SlovenijaIzpostavljeno


Odgovor vlade na interpelacijo

Interpelacija je neutemeljena in na več mestih izpostavlja podatke, ki ne držijo. Vlada je odločena, da do zaključka mandata stori še več premikov na bolje.

Proračun 2017

Več sredstev namenjamo ključnim prioritetam: varnost, infrastruktura, znanost, zaposlovanje in zdravje.

Davčno prestrukturiranje

Osnovni namen ukrepov je pravičnejša porazdelitev davčnega bremena in znižanje davčne obremenitve dohodkov iz dela, tako da bo slovensko gospodarstvo lahko ustvarjalo še več delovnih mest z višjo dodano vrednostjo.

Obletnica