Skoči na vsebino »

Arhiv glavnih novic

 • Foto: Tamino Petelinšek/STA

  21.06.2017 - Vlada je na današnji redni seji sprejela predlog novele Zakona o zdravniški službi, potrdila besedilo predloga Zakona o izvajanju Uredbe (EU) o preglednosti poslov financiranja z vrednostnimi papirji in ponovne uporabe ter Analizo gibanja cen sproščenih naftnih derivatov.

 • Foto: Anže Malovrh/STA

  140. redna seja Vlade RS

  21.06.2017 - Vlada se bo sestala na redni seji in na njej obravnavala predlog deklaracije o usmeritvah za delovanje RS v institucijah EU v obdobju julij 2017– december 2018, predlog uredbe o metodah vzorčenja proizvodov in o izvajanju uredbe o mejnih vrednostih ostankov pesticidov v ali na hrani in krmi rastlinskega in živalskega izvora ter Analizo gibanja cen sproščenih naftnih derivatov. Po končani seji se bodo člani Vlade RS sestali na delovnem posvetu, na katerem bodo obravnavali Strategijo trajnostne rasti slovenskega turizma 2017–2021.

 • Foto: Anže Malovrh/STA

  20.06.2017 - Predsednik Vlade Republike Slovenije dr. Miro Cerar se je udeležil 40. seje Skupščine Olimpijskega komiteja Slovenije – Združenja športnih zvez (OKS), najvišjega organa krovne športne organizacije.

 • Foto: Tamino Petelinšek/STA

  Predsednik vlade odgovarjal na poslanska vprašanja

  19.06.2017 - Predsednik vlade dr. Miro Cerar je v okviru junijske redne seje DZ odgovarjal na poslanska vprašanja, ki so se med drugim nanašala tudi na prodajo NLb in primer Kemis.

 • Foto: Tamino Petelinšek/STA

  19.06.2017 - Predsednik Vlade Republike Slovenije dr. Miro Cerar je danes na Ministrstvu za obrambo Republike Slovenije nagovoril pripadnice in pripadnike Slovenske vojske na mednarodnih operacijah in misijah.

 • Vir: UKOM

  19.06.2017 - V svetu, kjer je na tisoče ljudi dnevno prisiljenih, da zapustijo svoje domove, mora humanost in solidarnost premagati strah pred neznanim in spremembami. Slovenija, ki se lahko pohvali, da je najboljša država na svetu za otroke, si mora hkrati prizadevati, da nudi varno okolje in primerne pogoje za življenje tudi tistim ljudem, družinam, otrokom, ki prihajajo k nam.

 • Foto: Tamino Petelinšek/STA

  18.06.2017 - Predsednik vlade dr. Miro Cerar si je v Novem mestu ogledal zaključek 24. mednarodne kolesarske dirke Po Sloveniji. Po njegovem mnenju so športniki še enkrat dokazali, da povezujejo Slovenijo in da so enkratni ambasadorji naše zelene Slovenije.

 • Foto: Tamino Petelinšek/STA

  16.06.2017 - Predsednik Vlade Republike Slovenije dr. Miro Cerar se je udeležil prireditve ob pričetku gradnje večnamenske dvorane pri Osnovni šoli Koroški jeklarji – podružnica Kotlje. Z županom Raven na Koroškem dr. Tomažom Roženom je odkril temeljni kamen bodoče dvorane, ki je projekt občine, sofinancira pa ga tudi država preko EKO sklada v višini 403.564 evrov.

 • Foto: Nebojša Tejić/STA

  16.06.2017 - Predsednik Vlade Republike Slovenije dr. Miro Cerar je ob zaključnem dogodku 3. kroga Partnerstva za spremembe, programa inovativnega sodelovanja med zaposlenimi v slovenskem javnem in zasebnem sektorju, ki deluje s ciljem izmenjave zaposlenih, prenosa in uporabe dobrih idej, praks in uporabnih rešitev, udeležence v partnerstvu spomnil na pomen sodelovanja.

 • Foto: Tamino Petelinšek/STA

  15.06.2017 - Predsednik Vlade Republike Slovenije dr. Miro Cerar je danes sprejel predsednika Parlamenta Portugalske republike Eduarda Ferra Rodriguesa, ki se mudi na uradnem obisku Slovenije na povabilo predsednika Državnega zbora Republike Slovenije dr. Milana Brgleza. Slovenski premier in predsednik portugalskega parlamenta sta v pogovorih največ pozornosti namenila odnosom med državama, ki sta ju ocenila za odlične.


Časovno obdobje

Potrdi