Skoči na vsebino »

Video

 • 19.11.09 Seje vlade
  Novinarska konferenca po 55. redni seji Vlade RS
  Sklepe seje so predstavili minister za zunanje zadeve Samuel Žbogar, ministrica za notranje zadeve Katarina Kresal, minister za finance dr. Franc Križanič in minister za zdravje Borut Miklavčič.
 • 17.11.09 Seje vlade
  Novinarska konferenca po 54. redni seji Vlade RS
  Sklepe seje so predstavili predsednik Vlade RS Borut Pahor, minister za zunanje zadeve Samuel Žbogar in direktor Službe vlade za zakonodajo Janez Pogorelec.
 • 12.11.09 Seje vlade
  Novinarska konferenca po 53. redni seji Vlade RS
  Sklepe seje so predstavili predsednik Vlade RS Borut Pahor, minister za gospodarstvo Matej Lahovnik, ministrica za notranje zadeve Katarina Kresal in državna sekretarka v zunanjem ministrstvu Dragoljuba Benčina.
 • 3.11.09 Seje vlade
  Novinarska konferenca po 52. redni seji Vlade RS
  Sklepe seje sta predstavila minister za finance dr. Franc Križanič in državni sekretar na ministrstvu za okolje in prostor mag. Zoran Kus
 • 30.10.09 Notranje zadeve, Promet, Pravosodje
  Skupna novinarska konferenca treh ministrov glede varnosti v cestnem prometu
  Ukrepe za izboljšanje stanja na področju varnosti v prometu so predstavili ministrica za notranje zadeve Katarina Kresal, minister za promet Patrick Vlačič in minister za pravosodje Aleš Zalar.
 • 29.10.09 Seje vlade
  Novinarska konferenca po 51. redni seji Vlade RS
  Sklepe seje so predstavili ministrica za kulturo Majda Širca, minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano dr. Milan Pogačnik in minister za okolje in prostor Karl Erjavec.
 • 22.10.09 Seje vlade
  Novinarska konferenca po 50. redni seji Vlade RS
  Sklepe seje so predstavili predsednik Vlade RS Borut Pahor, minister za promet dr. Patrick Vlačič, državna sekretarka na ministrstvu za gospodarstvo Darja Radič, minister za okolje in prostor Karl Erjavec in ministrica za javno...
 • 15.10.09 Seje vlade
  Novinarska konferenca po 49. redni seji Vlade RS
  Sklepe seje so predstavili predsednik Vlade RS Borut Pahor, minister za zunanje zadeve Samuel Žbogar, minister za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo Gregor Golobič, minister za zdravje Borut Miklavčič in minister za promet...
 • 8.10.09 Seje vlade
  Novinarska konferenca po 48. redni seji Vlade RS
  Sklepe seje so predstavili predsednik Vlade RS Borut Pahor, minister za pravosodje Aleš Zalar, minister za šolstvo in šport Igor Lukšič in državna sekretarka v Službi vlade za lokalno samoupravo in regionalno politiko Meta Vesel...
 • 1.10.09 Seje vlade
  Novinarska konferenca po 47. redni seji Vlade RS
  Sklepe seje so predstavili predsednik Vlade RS Borut Pahor, minister za razvoj in evropske zadeve mag. Mitja Gaspari in državni sekretar v ministrstvu za pravosodje Boštjan Škrlec.

Časovno obdobje

Potrdi