Skoči na vsebino »

Video

 • 11.2.10 Seje vlade
  Novinarska konferenca po 68. redni seji Vlade RS
  Sklepe seje vlade so predstavili minister za delo, družino in socialne zadeve dr. Ivan Svetlik, minister za finance dr. Franc Križanič in minister za pravosodje Aleš Zalar.
 • 4.2.10 Seje vlade
  Novinarska konferenca po 67. redni seji Vlade RS
  Sklepe seje vlade so predstavili predsednik Vlade RS Borut Pahor, minister za šolstvo in šport dr. Igor Lukšič, minister za razvoj in evropske zadeve mag. Mitja Gaspari in državni sekretar v ministrstvu za obrambo mag. Uroš Krek.
 • 28.1.10 Seje vlade
  Novinarska konferenca po 66. redni seji Vlade RS
  Sklepe seje vlade so predstavili predsednik Vlade RS Borut Pahor, minister za finance dr. Franc Križanič, ministrica za javno upravo Irma Pavlinič Krebs in državna sekretarka v ministrstvu za delo, družino in socialne zadeve...
 • 21.1.10 Seje vlade
  Novinarska konferenca po 65. redni seji Vlade RS
  Sklepe seje vlade so predstavili predsednik Vlade RS Borut Pahor, minister za finance dr. Franc Križanič, minister za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo Gregor Golobič in minister za gospodarstvo dr. Matej Lahovnik.
 • 19.1.10 Seje vlade
  Novinarska konferenca po 64. redni seji Vlade RS
  Sklepe seje vlade sta predstavila predsednik Vlade RS Borut Pahor in državna sekretarka na ministrstvu za finance mag. Helena Kamnar.
 • 14.1.10 Seje vlade
  Novinarska konferenca po 63. redni seji Vlade RS
  Sklepe seje vlade so predstavili predsednik Vlade RS Borut Pahor, minister za finance dr. Franc Križanič in minister za delo, družino in socialne zadeve dr. Ivan Svetlik.
 • 7.1.10 Seje vlade
  Novinarska konferenca po 62. redni seji Vlade RS
  Sklepe seje vlade so predstavili predsednik Vlade RS Borut Pahor, minister za promet dr. Patrick Vlačič, minister za finance dr. Franc Križanič in ministrica za javno upravo Irma Pavlinič Krebs.
 • 30.12.09 Seje vlade
  Novinarska konferenca po 61. redni seji Vlade RS
  Sklepe seje vlade so predstavili predsednik Vlade RS Borut Pahor, ministrica za obrambo dr. Ljubica Jelušič in minister za gospodarstvo dr. Matej Lahovnik.
 • 24.12.09 Seje vlade
  Novinarska konferenca po 60. redni seji Vlade RS
  Sklepe seje vlade so predstavili predsednik Vlade RS Borut Pahor, minister za promet dr. Patrick Vlačič, minister za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo Gregor Golobič, minister za lokalno samoupravo in regionalni razvoj dr....
 • 17.12.09 Seje vlade
  Novinarska konferenca po 59. redni seji Vlade RS
  Sklepe seje vlade so predstavili predsednik Vlade RS Borut Pahor, minister za delo, družino in socialne zadeve dr. Ivan Svetlik, minister za finance dr. Franc Križanič, minister za zdravje Borut Miklavčič, minister za...

Časovno obdobje

Potrdi