Spletno mesto vlada.si je 1. julija 2019 postalo del Osrednjega spletnega mesta državne uprave GOV.SI.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

Skoči na vsebino »

Video

 • 23.7.09 Seje vlade
  Novinarska konferenca po 37. redni seji Vlade RS
  Sklepe seje so predstavili predsednik Vlade RS Borut Pahor, minister za zdravje Borut Miklavčič, minister za gospodarstvo dr. Matej Lahovnik, minister za delo, družino in socialne zadeve dr. Ivan Svetlik in minister za finance...
 • 15.7.09 Seje vlade
  Novinarska konferenca po 36. redni seji Vlade RS
  Sklepe seje so predstavili predsednik Vlade RS Borut Pahor, minister za gospodarstvo dr. Matej Lahovnik, minister za okolje in prostor Karl Erjavec in minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano dr. Milan Pogačnik.
 • 9.7.09 Seje vlade
  Novinarska konferenca po 35. redni seji Vlade RS
  Sklepe seje so predstavili predsednik Vlade RS Borut Pahor, minister za finance dr. Franc Križanič, ministrica za javno upravo Irma Pavlinič Krebs, ministrica za notranje zadeve Katarina Kresal in minister za Slovence v zamejstvu...
 • 2.7.09 Seje vlade
  Novinarska konferenca po 34. redni seji Vlade RS
  Sklepe seje so predstavili predsednik Vlade RS Borut Pahor, minister za pravosodje Aleš Zalar in ministrica za javno upravo Irma Pavlinič Krebs.
 • 24.6.09 Seje vlade
  Novinarska konferenca po 33. redni seji Vlade RS
  Sklepe seje so predstavili minister za razvoj in evropske zadeve mag. Mitja Gaspari, minister za finance dr. Franc Križanič ter minister za gospodarstvo dr. Matej Lahovnik.
 • 17.6.09 Seje vlade
  Novinarska konferenca po 32. redni seji Vlade RS
  Sklepe seje so predstavili predsednik Vlade RS Borut Pahor, državna sekretarka na ministrstvu za finance mag. Helena Kamnar, minister za delo, družino in socialne zadeve dr. Ivan Svetlik in minister za okolje in prostor Karl...
 • 11.6.09 Seje vlade
  Novinarska konferenca po 31. redni seji Vlade RS
  Sklepe seje so predstavili predsednik Vlade RS Borut Pahor, minister za gospodarstvo dr. Matej Lahovnik, minister za delo, družino in socialne zadeve dr. Ivan Svetlik, minister za finance dr. Franc Križanič ter minister za...
 • 9.6.09 Gospodarstvo
  Izjava ministra Gasparija in direktorja UMARja mag. Vasleta o najnovejših podatkih Statističnega urada RS
  Minister za razvoj in evropske zadeve mag. Mitja Gaspari in direktor Urada RS za makroekonomske analize in razvoj mag. Boštjan Vasle sta na novinarski konferenci podala izjavo o najnovejših podatkih Statističnega urada RS.
 • 4.6.09 Seje vlade
  Novinarska konferenca po 30. redni seji Vlade RS
  Sklepe seje so predstavili minister za finance dr. Franc Križanič, državni sekretar na Ministrstvu za notranje zadeve mag. Goran Klemenčič in državna sekretarka na Ministrstvu za zunanje zadeve Dragoljuba Benčina.
 • 28.5.09 Seje vlade
  Novinarska konferenca po 29. redni seji Vlade RS
  Sklepe seje so predstavili predsednik Vlade RS Borut Pahor,ministrica za javno upravo Irma Pavlinič Krebs in minister za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo Gregor Golobič.

Časovno obdobje

Potrdi