Skoči na vsebino »

Novice

 • Nebojša Tejić/STA

  22.06.2017 -

  Predsednik Vlade Republike Slovenije dr. Miro Cerar se je danes pred zasedanjem Evropskega sveta v Bruslju sestal z voditelji držav Beneluksa – luksemburškim premierjem Xavierjem Bettelom, belgijskim premierjem Charlesom Michelom ter nizozemskim premierjem Markom Ruttejem.

  več

 • Foto: Anže Malovrh/STA

  20.06.2017 -

  Predsednik Vlade Republike Slovenije dr. Miro Cerar se je udeležil 40. seje Skupščine Olimpijskega komiteja Slovenije – Združenja športnih zvez (OKS), najvišjega organa krovne športne organizacije.

  več

 • Foto: Tamino Petelinšek/STA

  Predsednik vlade odgovarjal na poslanska vprašanja

  19.06.2017 -

  Predsednik vlade dr. Miro Cerar je v okviru junijske redne seje DZ odgovarjal na poslanska vprašanja, ki so se med drugim nanašala tudi na prodajo NLb in primer Kemis.

 • Foto: Tamino Petelinšek/STA

  19.06.2017 -

  Predsednik Vlade Republike Slovenije dr. Miro Cerar je danes na Ministrstvu za obrambo Republike Slovenije nagovoril pripadnice in pripadnike Slovenske vojske na mednarodnih operacijah in misijah.

  več

 • Foto: Tamino Petelinšek/STA

  18.06.2017 -

  Predsednik vlade dr. Miro Cerar si je v Novem mestu ogledal zaključek 24. mednarodne kolesarske dirke Po Sloveniji. Po njegovem mnenju so športniki še enkrat dokazali, da povezujejo Slovenijo in da so enkratni ambasadorji naše zelene Slovenije.

  več

 • Foto: Tamino Petelinšek/STA

  16.06.2017 -

  Predsednik Vlade Republike Slovenije dr. Miro Cerar se je udeležil prireditve ob pričetku gradnje večnamenske dvorane pri Osnovni šoli Koroški jeklarji – podružnica Kotlje. Z županom Raven na Koroškem dr. Tomažom Roženom je odkril temeljni kamen bodoče dvorane, ki je projekt občine, sofinancira pa ga tudi država preko EKO sklada v višini 403.564 evrov.

  več

 • Foto: Nebojša Tejić/STA

  16.06.2017 -

  Predsednik Vlade Republike Slovenije dr. Miro Cerar je ob zaključnem dogodku 3. kroga Partnerstva za spremembe, programa inovativnega sodelovanja med zaposlenimi v slovenskem javnem in zasebnem sektorju, ki deluje s ciljem izmenjave zaposlenih, prenosa in uporabe dobrih idej, praks in uporabnih rešitev, udeležence v partnerstvu spomnil na pomen sodelovanja.

  več

 • Foto: Tamino Petelinšek/STA

  15.06.2017 -

  Predsednik Vlade Republike Slovenije dr. Miro Cerar je danes sprejel predsednika Parlamenta Portugalske republike Eduarda Ferra Rodriguesa, ki se mudi na uradnem obisku Slovenije na povabilo predsednika Državnega zbora Republike Slovenije dr. Milana Brgleza. Slovenski premier in predsednik portugalskega parlamenta sta v pogovorih največ pozornosti namenila odnosom med državama, ki sta ju ocenila za odlične.

  več

 • PV Cerar: Kjer lahko stanje izboljšamo, si bomo za to prizadevali

  15.06.2017 -

  Predsednik vlade dr. Miro Cerar je pred začetkom seje vlade sprejel varuhinjo človekovih pravic Vlasto Nussdorfer, ki mu je predala letno poročilo. Poročilo je kasneje na seji predstavila tudi celotni vladni ekipi. Varuhinja pri uresničevanju priporočil ugotavlja napredek, nekatera pa so po njenih besedah pretrd oreh za vsako vlado. Premier Miro Cerar pa je napovedal, da si bodo prizadevali za izboljšanje stanja na vseh področjih.

 • Predsednik vlade Cerar se je dijakom zahvalil za obisk in poudaril, da so mladi pomembni sooblikovalci naše skupne prihodnosti. Foto: Anže Malovrh/STA

  15.06.2017 -

  Dijaki tretjega letnika Škofijske klasične gimnazije Ljubljana so obiskali Vlado Republike Slovenije in izvedli simulacijo seje vlade na temo legalizacije konoplje. Dijake je sprejel predsednik vlade dr. Miro Cerar, ki je ob tem poudaril, da potrebujemo aktivne državljane, ki s svojo angažiranostjo pripomorejo, da se Slovenija razvija v pravo smer.

  več


Časovno obdobje

Potrdi