Spletno mesto vlada.si je 1. julija 2019 postalo del Osrednjega spletnega mesta državne uprave GOV.SI.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

Skoči na vsebino »

Sporočilo za javnost

Predsednik vlade Marjan Šarec na otvoritvi južne obvoznice okoli Murske Sobote in petdeseti obletnici Območne obrtno-podjetniške zbornice Murska Sobota

Predsednik Vlade Republike Slovenije Marjan Šarec se je danes mudil v Pomurju. Najprej se je udeležil otvoritve južne obvoznice okoli Murske Sobote, v nadaljevanju pa je nagovoril člane Območne obrtno-podjetniške zbornice Murska Sobota ob petdeseti obletnici njenega delovanja.

Izgradnja južne soboške obvoznice prinaša precejšno spremembo prometnih razmer v Murski Soboti, saj bo ta namreč bistveno razbremenila promet na regionalnih cestah, ki potekajo skozi mesto. Predsednik vlade je tako na otvoritvi in predaji obvoznice prometu poudaril, da ceste povezujejo in so zato izrednega pomena za življenje prebivalcev in učinkovito logistiko.

 

V poznih popoldanskih urah pa je predsednik vlade ob petdeseti obletnici delovanja nagovoril tudi člane Območne obrtno-podjetniške zbornice Murska Sobota. Zbornica, katere vodilo sta povezovanje in združevanje, svojim članom že petdeset let nudi znanje ter storitve, ki jim na trgu pomagajo dosegati večjo konkurenčnost. Predsednik vlade jim je čestital in v nagovoru izpostavil pomen dialoga za uspešno in učinkovito delo v dobro vseh. »Zasebni in javni sektor nista sovražnika in morata delovati z roko v roko. Vrata za dialog bodo zato vedno odprta.« je še poudaril.


ČASOVNO OBDOBJE

Potrdi