Skoči na vsebino »

Predsednik vlade

 • Slovenski in portugalski premier v Sloveniji o gospodarskem sodelovanju in evropskih izzivih

  Foto: Tamino Petelinšek/STA

  17.01.2018 -

  Predsednik Vlade Republike Slovenije dr. Miro Cerar danes na delovnem obisku gosti predsednika Vlade Portugalske republike Antónia Costo. Predsednika vlad držav, ki sta partnerici in zaveznici ter imata dobro razvite prijateljske odnose, sta v pogovorih največ pozornosti namenila poglabljanju gospodarskega sodelovanja ter aktualnim izzivom v Evropski uniji.

   

   

  več
 • Premier na otvoritvi Učno izdelovalnega laboratorija Slovenske Konjice - Zreče

  Foto: Tamino Petelinšek/STA

  10.01.2018 -

  Predsednik vlade dr. Miro Cerar je danes otvoril Učni izdelovalni laboratorij Slovenske Konjice Zreče v prostorih Gimnazije Slovenske Konjice. Gre za učni izdelovalni laboratoriji, ki je bil deležen financiranja opreme in zagona dejavnosti s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo in že uspešno zaključuje svoje projekte ter odpira vrata številnim mladim izdelovalcem.

  več
 • DZ zavrnil predlog ustavne obtožbe

  Foto: Tamino Petelinšek/STA

  09.01.2018 -

  Poslanke in poslanci so z 18 glasovi za in 52 glasovi proti zavrnili predlog ustavne obtožbe zoper predsednika vlade Mira Cerarja, ki so ga v zvezi s primerom Ahmada Shamieha vložili poslanci SDS.

 • Govor predsednika vlade dr. Mira Cerarja na posvetu slovenske diplomacije

  Foto: STA

  05.01.2018 -

  "Vesel sem, da v novo leto, ko se tudi zaključuje mandat te vlade, vstopamo s številnimi dosežki in pozitivnimi napovedmi glede razvoja naše države. Gre za pomembna sporočila tudi za vaše sogovornike v državah, kjer ste akreditirani. Slovenija si je po hudi finančni krizi opomogla in s sedanjo vlado vzpostavila politično in družbeno stabilnost."

   

   

  več


Dr. Miro Cerar

 

Dr. Miro Cerar je bil 25. avgusta 2014 v Državnem zboru izvoljen za predsednika vlade.


Kabinet predsednika vlade

Gregorčičeva 20, 25

1000 Ljubljana

T: 01 478 1000
E: gp.kpvping@govpong.si


Predsednik vlade na družbenih medijih