Skoči na vsebino »

Predsednik vlade

 • Predsednik vlade skakalce pospremil v Planico

  Foto: Nebojša Tejić/STA

  22.03.2017 -

  Predsednik vlade Miro Cerar se je danes na delu poti v Planico na vlaku pridružil slovenski reprezentanci v smučarskih skokih. Pred športnim praznikom v dolini pod Poncami je tekmovalcem zaželel srečo, in se z njimi pogovarjal tako o aktualni kot tudi o prihajajoči olimpijski sezoni. Predsednik vlade bo v nedeljo, 26. marca z obiskom tekme v smučarskih skokih tudi osebno podprl naše "orle".

  več
 • Predsednik vlade sprejel komisarja za človekove pravice Sveta Evrope

  Vir: KPV

  21.03.2017 -

  Predsednik Vlade Republike Slovenije dr. Miro Cerar je na pogovoru sprejel komisarja za človekove pravice Sveta Evrope Nilsa Muižnieksa, ki se mudi na delovnem obisku v Sloveniji z namenom odprtega in konstruktivnega dialoga s predstavniki vlade, drugih državnih institucij ter civilno družbo.

  več
 • S predajo obalne ceste ljudem idejo o zeleni Sloveniji res živimo!

  Foto: Nebojša Tejić/STA

  20.03.2017 -

  Predsednik vlade Miro Cerar se je udeležil slovesnosti ob zaprtju obalne ceste med Izolo in Koprom, s katero je bila cesta simbolno predana ljudem. »Gre za dober primer sodelovanja med vlado in lokalno skupnostjo,« je poudaril premier in izrazil veselje, da se omogoča razvoj v korist ljudi, trajnostnega razvoja in tudi v korist turizma.

  več
 • Premier Cerar odgovarjal na poslanska vprašanja

  Foto: Tamino Petelinšek/STA

  20.03.2017 -

  Predsednik vlade Miro Cerar je v okviru marčevske redne seje DZ odgovarjal na poslanska vprašanja, med drugim o kadrovanju v državnih podjetjih ter stanju na področju ilegalnih migracij.

 • Premier Cerar z gluhoslepimi o njihovem položaju

  Foto: Nebojša Tejić/STA

  15.03.2017 -

  Predsednik vlade Miro Cerar je obiskal Društvo gluhoslepih Slovenije DLAN. Sogovorniki so mu predstavili dejavnosti društva ter način življenja gluhoslepih, ovire, s katerimi se soočajo, in predloge za izboljšave. Predsednik vlade se jim je zahvalil za topel sprejem in izrazil zadovoljstvo za njihovo pripravljenost na sodelovanje, da s svojimi znanji, izkušnjami in predlogi pomagajo državi pri sprejemanju nadaljnjih ukrepov.

  več


Dr. Miro Cerar

 

Dr. Miro Cerar je bil 25. avgusta 2014 v Državnem zboru izvoljen za predsednika vlade.


Kabinet predsednika vlade

Gregorčičeva 20, 25

1000 Ljubljana

T: 01 478 1000
E: gp.kpvping@govpong.si


Predsednik vlade na družbenih medijih